Om os

Dan-Equip A/S er et handelsfirma som blev etableret i 1997. Firmaets primære kundesegmenter er: skibs- offshore- og petrokemisk- industri samt andet industri som forbruger produkter som rør, fittings, flanger m.m.

For Dan-Equip A/S er konkurrenter på markedet en selvfølgelighed. Vi ser det ikke som noget problem, snarere tværtimod. I dagligdagen kæmper vi ofte mod store nationale og multinationale konkurrenter, med store organisationer i ryggen. Dette kan være meget hårdt og kompromisløst, men vi tager udfordringen op.

Fundamentalt har vi den overbevisning, at være på samme højde med vore konkurrenter, ikke er godt nok – vi skal være de bedste. Vi søger udfordringer i hverdagen, alle døgnets 24 timer og altid kampberedt, og med de våben til disposition, som vi mener er enestående:

– Vi er et privatejet firma med en meget engageret direktion og ejerskab.

– Vore pligtopfyldende og trofaste medarbejdere er til enhver tid parate til   aktion og til at opfylde de krav og fordringer vores kunder stiller til dem. 

– Vi er fleksible, hurtige og altid kundeorienterede.

– For os er alle kunder en vigtig kunde og skal behandles derefter.

– Vore kunder ved hvad vi står for og kræver derfor en masse af os. Vi   elsker det, og det får os til at blive aktive og konkurrencedygtige.

Se vores online Dan-Equip Bruchure